![]() |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]()
Witajcie!
Razem z kilkoma ziomeczkami startujemy na nowym serwerze jakim jest W46. Zapraszamy do zg***322;aszania swoich postaci do naszej gildii na nowym serwerze. Jestesmy doswiadczon***261; grupa graczy dla których glownie liczy si***281; aktywnosc oraz lojalnosc a nie to, kto ile ma w portfelu... nastawiamy si***281; na dluga rozrywke takze dlugodystansowcow zapraszamy jak najbardziej. Polecamy wykupic co najmniej pierwszy pakiet grzybkow, przy starcie serwa jest to podstawa do tego aby liczyc si***281; w walce o dobra pozycje. Ostatnim elementem bardzo waznym na poczatku naszej wspolnej przygody jest trener oraz skarbiec, wiekszosc naszego golda pakujemy w***322;a***347;nie tam. Pamietajcie, dobra zabawa przede wszystkim a topke wezmiemy przy okazji :) nazwa gildii: GENTLEMANS w sprawie rekrutacji pisac pod postem lub w grze na nick: xPhenom33 Ostatnio edytowane przez Kakir ; 14-01-2021 o 19:43 |
|
|||
|
|||
![]()
Jeżeli jest jeszcze miejsce to z chęcią 2 graczy eco dołączyło by do Gildii .
Nicki : Korsarzinio , Arcanarca Pozdrawiam Serdecznie |
|
||||
|
||||
![]()
ok zapisani :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Wyrażam chęć przystąpienia w Wasze szeregi, oczywiście jeśli macie jeszcze miejsce. Dopiero zaczynam zabawę z tą grą, zatem pomocy wielkiej ode mnie nie ma się co spodziewać na początku, niemniej jednak ze swojej strony mogę zagwarantować pełne zaangażowanie i w miarę możliwości (dziecko) sporą aktywność.
Mój nick w grze - Awaria. Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczyska ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cześć
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|