![]() |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Archiwum gry Tutaj znajdziesz tematy dotyczące gry, które są stare, ale mogą się przydać. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]()
Witajcie!
Serdecznie zapraszam od 45+ do gildii Copyright na S30! Priv do Lyak na sfgame. Chciałbym zorganizować zgraną ekipę na S31. Ilu ludzi było by chętnych i aktywnych graczy? Myślę, że to super pomysł, jeśli ktoś na prawdę lubi sobie pograć, porozmawiać na forum gildijnym i tego typu rzeczy. Tak więc piszcie komentarze, to nic nie kosztuje, a może być z tego całkiem fajna zabawa i nie tylko. Pozdrawiam Lyak! |
|
||||
|
||||
![]()
Witaj!
Serdecznie zapraszam do działu Gildie! Chciałbym, żeby na forum nie było spamu w działach które są przeznaczone do czego innego. Wyobrażacie to sobie? Myślę, że to super sprawa i jeśli ktoś naprawdę lubi sobie czasem poczytać forum to nie chce widzieć takich tematów w "dyskusjach". Tak więc weź i poporoś o przeniesienie tematu, to nic nie kosztuje a może być z tego coś dobrego. Pozdrawiam Oné!
|
||||
|
||||
![]()
Rozumiem, ale jestem tu nowy i nie bardzo ogarniam kolego/koleżanką. Trudno się odnaleźć na początku.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
No w sumie, kto by pomyslal, zeby informacje o gildii, zamiescic w dziale "GIDIE".
|
|
||||
|
||||
![]()
Prawda Makumba?
![]() A co do "moich" inf. To moze Ty bylbys chetny? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Przeniesione do działu gildie. Póki nie ma s31 to będzie tutaj choć tak na dobrą sprawę to nie powinno być wcale. Nie powinno się rozmawiać o czymś co nie zostało wcześniej ogłoszone.
|
|
||||
|
||||
![]()
Forum chyba po co jest.
![]() |
Tagi |
2014, gildia, s30, s31 |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |