![]() |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Pomoc Masz problem z grą i nie znalazłeś nigdzie odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]()
Czy toperzem zamknę środowisko bez grzybów?
|
|
|||
|
|||
![]()
Zwiad na zwiada - jakaś szansa jest
|
|
|||
|
|||
![]()
Tak, ale toperzem trzeba będzie ponad 100 prób w najlepszym przypadku.
Ostatnio edytowane przez Rog ; 25-08-2020 o 01:27 |
|
||||
|
||||
![]()
Ciężko, na jakimś wysokim trenerze jakaś szansa jest i udaje się to niektórym, ale całkowicie bez grzybów pewnie będzie to trudne.
|
|||
|
|||
![]()
A Donnindżonem nie będzie problemów?
Bo już go odblokowałem a toperz ma 62 lvl, to szkoda karmień do 100 robić jeśli miałbym nie zamknąć. Donnindżonem zamknę czy poczekać do Omnibuma jeszcze? |
|
||||
|
||||
![]()
Zamkniesz, sam tak robiłem i nawet nie było jakoś tragicznie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mógłby ktoś doradzić jeszcze? Bo są rozbieżne opinie w komentarzach powyżej :)
Mam teraz toperza na 70 - i tak zużyłem 10 karmień nie wiem czy nie bez sensu - i nie wiem czy karmić go do 100, czy przesiąść się od razu na Dondżindżona czy karmić toperza dopóki Omnibum nie padnie i przesiąść się na niego? Która z tych trzech opcji? Pozdrawiam |
|
||||
|
||||
![]()
Omnibum tylko w 1 event jest dostępny( lub 4 w 1, ale z tego wynika,ze go nie pokonałeś póki co). Nie wiem, jaki teraz będzie, ale jeśli nie ten, z którego leci, to raczej 10 karmień zmarnowane i bym szedł w Doninidżona. Jeśli jednak w ten weekend Omnibum jest dostępny, to nim na pewno łatwiej zamknąć środowisko. Zdecydowanie toperzem będzie najtrudniej zamknąć.
|
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|