![]() |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Pomoc Masz problem z grą i nie znalazłeś nigdzie odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]()
Witam,
Chciałbym zapytać o uzupełnianie klasera. Brakuje mi potworków z wypraw gildii, ponieważ nie grałem parę lat i już nie mam w jaki sposób uzupełnić klasera. Czy w tornadzie pojawiają się wszystkie potworki z gry? tzn. czy na jakimś etapie tornada będą te z wypraw gildii abym je uzupełnił do klasera, czy nie ma takiej możliwości? |
|
|||
|
|||
![]()
Atakami na innych graczy (w rankingu jak wchodzisz i po prawej masz ekwipunek innych graczy to gdy nie masz czegoś w klaserze to się tak świeci i rusza przedmiot)
a co do gildii - chyba musisz dołączyć do jakiejś gildii która robi lochy ale nie jestem pewny. |
|
|||
|
|||
![]()
Wydaje mi się, że wyprawy gildii powinny same wskoczyć po dołączeniu do gildii z wyprawami 50+, ewentualnie gildia będzie musiała zrobić jedną i wtedy się uzupełnią.
Potworki z tornada nie zaliczają się do klasera. |
|
||||
|
||||
![]()
Jeśli dołączysz do gildii, która ma 50+ wypraw to bodajże po 20-21 dniach bycia w tej gildii same Ci wskoczą do klasera.
|
|||
|
|||
![]()
Aaaa ok dzięki wielkie za odpowiedź.
Myślałem że o te potworki chodzi, ale w takim razie to innych mi brakuje. Mam 93% klasera, a potworków 82% i już ciężko dalej uzupełniać |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|