![]() |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Dyskusje Porozmawiaj z nami o grze, aktualizacjach i nowościach wprowadzanych w nasz świat. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]()
Witam
Mam taki problem w świetle i ziemi. Nie mogę pokonać Ptasia i lisowilka. Co teraz zrobić? ![]() Ostatnio edytowane przez lukasynno ; 03-01-2021 o 11:51 Powód: Obraz |
|
||||
|
||||
![]()
Wybrałes najgorsze pety do karmienia w obu. W świetle Lisorożec zrobi to samo co Ptas, czyli ubije Paladona. W ziemi niezbyt widzę alternatywę. Troglodem zbić Wykijadłe ewentualnie, i nim zamknąć środowisko.
|
|
||||
|
||||
![]()
W ziemi przeszedłbym na kamolaka, który ubije Panzernixa i i nim skończyć środowisko. No chyba, że rzeczywiście ubijesz Mamutrem Lisowilka lub Wykidajłę ale ciężko to widzę.
|
|||
|
|||
![]()
Fuckt. Najgorsze PET'y to wojownicy (najlepsi, wg. mnie, to zwiadowcy). ZAWSZE warto "porzucić" w karmieniu słabszego, żeby hodować silniejszego (tylko dwa ostatnie są sobie równe). Różnice są tak duże, że momentalnie odrabia się z nawiązką różnicę poziomów.
|
![]() |
Tagi |
pety, pupile, pupile pomoc tabelka, pupile problem |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|