![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Co sądzicie na temat dodania opcji która pozwoli wymieniać się itemami pomiędzy graczami?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
zajebista opcja ale nierealna niestety, niemcy za duzo by na tym stracili
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Szkoda świetnie by było
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Jeszcze za mało wałków w historii SyFa było? O ile jak kiedyś była lista rzeczy które na pewno nie wejdą (której od jakiegoś czasu nie widzę) do której w pewnym momencie jednak przestali się stosować, tak wymiana przedmiotami kompletnie rozsypałaby system, balans czy jak by tego nie nazwać.
I polecę klasykiem: "Dajmy od razu wszystkim 500 lvl na start, dożywotniego gryfa i nielimitowany zapas grzybów. Jak szaleć to szaleć!"
|
||||
|
||||
![]()
Kto tam ich wie co i kedy wprowadza. Ja dałem pomysł do zmiany wyglądu itemow. Jakoś to ludia nie pasowało bo po co itd a za jakoś bodajże rok wprowadziła playa w kowali zmianę wyglądu eq. Zarobek maja na tym. Zawsze ktoś zmieni item. Może kiedyś wprowadza handel. Lecz z ograniczeniami pzm na itemy. Np. Rózga znaleziona na 450 może być założona na 450+ nie byłoby głupie to. Dużo ludzi w gildii pewnie pożyczałyby itemy. Sam bym rózgę sobie od topki mojej pożyczył i walnął z kilka loszkow. Także jak mowielm. Wszystko możliwe. Jak wyczują, ze ten pomyl idzie ładnie w grzybki uzbierać tobwprowadza
![]()
Wygląd | |
|
|