![]() |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Gry Wszelkie informacje dotyczące gier, tych starych i nowych. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]()
Mam do was pytanko moi drodzy jaką grę polecacie podobną do tej gdzie gra dużo aktywnych ludzi ? :) . Czekam na wasze komentarze .
|
|
||||
|
||||
![]()
Sprecyzuj co masz na myśli mówiąc "podobną do tej".
Moja odpowiedź- żadną. Najwięcej dzieje się teraz w grach typu cees:goł, lol, pabdżi i innych. Przeglądarkowe... cóż. Złota era minęła. |
|
||||
|
||||
![]()
Z przeglądarkowych a konkretnie facebookowych mogę zaproponować "Guns and magic". Poznałem ją przypadkiem poprzez oferty u grzybiarza i się wciągnąłem. Warto sprawdzić. Do 30 poziomu bardzo szybko się expi a potem zaczyna się normalna gra. Sporo dziennych eventów, możliwości oraz afk mode co mi bardzo odpowiada. Na dzienne misje możesz ustawić tryb afk i wykonuje je komputer. A szczegółowe misje robisz sam.
|
|
|||
|
|||
![]()
Kiedyś sporo czasu spędziłem w Blood Wars. Z tego co wiem gra mimo swojego wieku nadal żyje.
Zapraszam do gildii MADNESS S34 PL Discord: Arcanus#8608 |
|
|||
|
|||
![]()
Radziłbym ci wypróbować się w kasynie. Teraz ta gra zyskuje na popularności, a wiele więcej zarabia na niej. Zasady nie są skomplikowane, tutaj możesz przeczytać sarr.org.pl/. Jeśli to zrozumiesz, będziesz w stanie zarabiać przyzwoicie
|
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|