Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  

Wróć   Shakes & Fidget - The Game - Supportforum > Shakes&Fidget - Gra > Pomoc

Pomoc Masz problem z grą i nie znalazłeś nigdzie odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je tutaj.

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
  #1  
Stare 02-01-2020, 15:52
Ashalmavia Ashalmavia jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Jan 2020
Posty: 1
Ashalmavia jest na właściwej drodze
Question Pupil gildyjny

Witam, pytanko mam.
Lvl pupila gildyjnego zostanie taki sam jak go wymienię? Czy od nowa trzeba go expić?
Odpowiedz z cytatem
  #2  
Stare 02-01-2020, 19:17
Grzywacz85 Grzywacz85 jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Apr 2012
Posty: 45
Grzywacz85 jest na właściwej drodze
Domyślnie

Cześć,

Zostanie taki sam.
Odpowiedz z cytatem
  #3  
Stare 02-02-2020, 18:40
Forhir Forhir jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Feb 2020
Posty: 1
Forhir jest na właściwej drodze
Domyślnie

Witam wszystkich, właśnie założyłem konto, nie czuję potrzeby tworzenia własnego powitalnego tematu, więc po prostu przy okazji powiem wszystkim siema

A podłączyłem się do tematu, bo mam pytanie związane z pupilem gildyjnym. Najgłupsze i najprostsze zarazem - jak uczynić pupila gildyjnym? Wiem, że jest potrzebny 100 level i robi to założyciel gildyjny, te wymagania dawno spełnione - ale najzwyczajniej gdzie trzeba kliknąć, by mieć pupila gildii?
Odpowiedz z cytatem
  #4  
Stare 28-02-2020, 09:17
Khalim Khalim jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Feb 2020
Posty: 2
Khalim jest na właściwej drodze
Domyślnie

Również witam wszystkich i podłączam się do pytania poprzednika.
Jestem założycielem gildii, mam pupile na 100 poziomie, a mimo to wciąż zakładka "Pupil gildyjny" jest nieaktywna. To jakiś błąd czy trzeba jeszcze wykonać hokus pokus by można było mieć do niej dostęp.

Pozdrawiam
Odpowiedz z cytatem
  #5  
Stare 28-02-2020, 12:18
Awatar Straszny Knypel
Straszny Knypel Straszny Knypel jest offline
Definicja dyskusji
 
Dołączył: Oct 2011
Posty: 478
Straszny Knypel cieszy się dobrą reputacjąStraszny Knypel cieszy się dobrą reputacją
Domyślnie

Założyciel gildii - czyli szefu :) wybiera u siebie pupile - tak jakby chciał je nakarmić lub powalczyć i mając już otwarty z wszystkimi pupilami spis (raczej ikonki każdego pupila w poszczególnych żywiołach), wybiera pupila i pojawi się znaczek i pytanie czy chcesz go uczynić gildyjnym, potem możesz też dowolną ilość razy zmieniać, bez szkody czy kosztów, szef może zmieniać i próbować co dla gildii byłoby najlepszego. Jak szefu wybierze pupila to potem całość ruszy jednak potem już każdy za te 2 grzybki musi wykupić możliwość podnoszenia poziomu pupila. Ale każdy grzybek daje 5 poziomów więc koszty te nie są jakieś straszne... Ale i tak część graczy w gildii okaże niechęć wydania nawet tych 2 grzybków i będzie Wam spychać level w dół (jako gildia liczycie się sumując Wasze pupile, nic się nie stanie jeśli ktoś będzie miał o 15 leveli niżej ale będziecie po prostu mieć problem w zaliczaniu głów Hydry i tym samym zadania z plakatu niewiele Wam dadzą). Ale to potem, wpierw szef niech wybierze pupila, oznaczy go itd. Powodzenia. :)
__________________
To dupek, panie dziejku, idiota, taki z Dostojewskiego, debilny gościu, który nie pomyśli, ale oczywiście pije bez przerwy, krótko mówiąc romantyk, ...

Ostatnio edytowane przez Straszny Knypel ; 28-02-2020 o 12:21
Odpowiedz z cytatem
  #6  
Stare 29-02-2020, 10:25
Khalim Khalim jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Feb 2020
Posty: 2
Khalim jest na właściwej drodze
Domyślnie

Cześć, dzięki za odpowiedź.

Cytat:
Zamieszczone przez Straszny Knypel Zobacz posta
Założyciel gildii - czyli szefu :) wybiera u siebie pupile - tak jakby chciał je nakarmić lub powalczyć i mając już otwarty z wszystkimi pupilami spis (raczej ikonki każdego pupila w poszczególnych żywiołach), wybiera pupila i pojawi się znaczek i pytanie czy chcesz go uczynić gildyjnym
Gdzie dokładnie pojawia się to pytanie/znaczek? Tak u mnie wygląda panel pupili kiedy go otworzę.

https://ibb.co/5jX1MCS
Nie przypominam sobie bym miał kiedykolwiek jakieś pytanie czy chcę uczynić pupila gildyjnym.
Przez pewien czas miałem dostęp do zakładki Pupil gildyjny. Nawet zwiększyłem poziom do 10 jak i jeden z moich członków z gildii ale wtedy nie miałem żadnego pupila na 100 poziomie jak i kolega. Od jakiegoś czasu (podejrzewam, że po którejś aktualizacji) zakładka z pupilem stała się nieaktywna i od tamtej pory nie mam do niej dostępu.

Pozdrawiam
Odpowiedz z cytatem
  #7  
Stare 11-04-2020, 00:03
NFDpl NFDpl jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Apr 2020
Posty: 1
NFDpl jest na właściwej drodze
Domyślnie Pupil Gildijny

Witam wszystkich serdecznie.
Chcę wiedzieć czy jeśli zmienię gildię to level pupila gildijnego będzie ten sam czy znowu muszę go levelować?
Odpowiedz z cytatem
  #8  
Stare 11-04-2020, 00:41
Awatar N3utr4L
N3utr4L N3utr4L jest offline
Pomocna dłoń
 
Dołączył: Sep 2011
Posty: 276
N3utr4L cieszy się dobrą reputacjąN3utr4L cieszy się dobrą reputacją
Domyślnie

Będzie ten sam. :)
__________________
S37 - N3utr4L
W37 - N3utr4L


Kanał YouTube - http://www.youtube.com/c/N3utr4L (poradniki/ciekawostki/gameplay'e, wszystko co związane z SF)
Odpowiedz z cytatem
  #9  
Stare 05-08-2020, 13:10
Filipoo Filipoo jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Aug 2020
Posty: 2
Filipoo jest na właściwej drodze
Question jak zdobyć pupil gilejnego

mam pytanie jak zdobyć pupila gildyjnego
Odpowiedz z cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Uprawnienia umieszczania postów
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Aktywny(e)
EmotikonyAktywny(e)
[IMG] kod jest Aktywny(e)
Kod HTML jest wyłączony

Przeskocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Š by 'Playa Games GmbH'