![]() |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Pomoc Masz problem z grą i nie znalazłeś nigdzie odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]()
Dzień dobry,
Mam pytania dotyczące Paladyna. 1. Czy te 40% magicznego pancerza chroni także przed atakami maga? Czy jest to "zwykły" pancerz (tak jak ten, który mamy dzięki zbroi itp.)? 2. Ponoć limit pancerza dla tej klasy to 50%, jednakże na serwerze na którym gram, paladyni z topki mają np. 56% pancerza (40% z automatu + 16% z ekwipunku), jak to w końcu jest? |
|
||||
|
||||
![]()
1. Paladyn ma 50% pancerz jak u woja, więc chroni jak najbardziej. Po prostu dodali te 40%, żeby podbić niski pancerz przedmiotów maga, które paladyn nosi.
2. Z opisu wynika, że limit pancerza wynosi 50% więc to jakiś błąd wizualny pewnie.
|
|||
|
|||
![]()
1. No tak, ale normalny pancerz nie ma wpływu na redukcję damage od maga. Mi chodzi akurat o ten co jest u paladyna, czy w jakiś sposób redukuje obrażenia maga czy działa tak jak normalny pancerz i nie ma wpływu na damage maga?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ano tak, mój błąd bo nie pomyślałem o zdolnościach maga. Moim zdaniem mag całkowicie omija pancerz paladyna tak samo jak woja.
|
|||
|
|||
![]()
No właśnie nie jestem co do tego przekonany.. Czy mógłby wypowiedzieć się jakiś posiadacz paladyna?
|
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|