|
|
|
|
|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Archiwum forum W tym miejscu znajdują się tematy dotyczące forum, które są stare, ale mogą Ci się przydać. |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Ej no ludzie gram tu od niedawna i juz mnie hack ?! co to <ciach> jest w tym samym dniu jeszcze parem minut przed gralem sobie spokojnie lecz musialem skonczyc bo szedlem do szkoly bylo to 11:20 wyszedlem a 11:26 mnie hack bylem w swojej starej gildi a teraz w jakiejs innej ,,Policja''i w starej gildi pisze ze Chu... nie gram Vergio Yo. pokaze wam pare ss. Nikt nie znal pasów i byly trudne do odgadniecia nigdzie indziej sie nie logowalem oprucz mojego domu a jestem jedynakiem i nikt nie mial prawa wejsc a jedna... to jest po http://img577.imageshack.us/img577/8943/beztytuuoxy.png a tu moja stara gildia http://img823.imageshack.us/img823/3117/beztytuuoob.png ale to jest dziwne ze mnie nie hac na moich innych postaciach tylko tam nazwa sie rozni o jedno ,,o'' i nawet haslo nie zostalo zmienione ... prosze cos z tym zrobic
Sory za bledy
Ostatnio edytowane przez Tara ; 06-01-2011 o 22:43 |
|
|
||||
|
||||
|
Cóż nic na to nie poradzisz, a czy wiesz że posiadanie mulitoknta jest karalne?
To jakieś nooby którym się nudzi, niestety trudno ich złapać. |
|
|
||||
|
||||
|
Oho :) Sam siebie wkopałeś :) Zaraz zgłoszę u Supportu
@Edit Zgłoszone ]:->
Ostatnio edytowane przez Danio ; 05-01-2011 o 15:37 |
|
|
||||
|
||||
|
Sam się jeszcze przyznałeś do tego,że posiadasz multikonta
Pisz do support@sfgame.pl ale watpie żeby za to multi Ci oddal ikonto
|
|||
|
|||
|
jakie multi konto poprostu sie wylogowalem z Vergio i na Vergioo ?! yy
|
|
|
|||
|
|||
|
a tamto to jest strona forum ludzie ...
|
|
|
|||
|
|||
|
wtedy robilem ss i wrzucalem tylko zdjecia
|
|
|
||||
|
||||
|
Chodzi o to że masz parę kont na tym samym serwerze.
|
||||
|
||||
|
vergio
vergioo masz 2 konta na tym samym serverze czili masz multikonto, dużo osób ma multi konto ale nikt się do tego nie przyznaje.
|
|||
|
|||
|
Masz racje a pozatym jest za to ban obu kont na zawsze ...
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|