Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  

Wróć   Shakes & Fidget - The Game - Supportforum > Offtopic > Gry

Gry Wszelkie informacje dotyczące gier, tych starych i nowych.

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
  #12  
Stare 29-12-2014, 11:34
Maciejo22 Maciejo22 jest offline
Zbanowany
 
Dołączył: Dec 2014
Posty: 1
Maciejo22 jest na właściwej drodze
Domyślnie

Trzeba liczyć na dobrą optymalizację silnika i czekać na premierę :)
Odpowiedz z cytatem
  #13  
Stare 07-01-2015, 19:22
Awatar Daves DM
Daves DM Daves DM jest offline
Tajemnica wiedzy
Zasłużony dla forum
 
Dołączył: Sep 2013
Gilde: s1 - Flexy 310+, s24 - Daves9911 300+ itd.
Posty: 602
Daves DM jest znany/a wszystkimDaves DM jest znany/a wszystkimDaves DM jest znany/a wszystkimDaves DM jest znany/a wszystkimDaves DM jest znany/a wszystkimDaves DM jest znany/a wszystkim
Domyślnie

Ujawniono dziś wymagania sprzętowe Wiedźmina. U mnie może, ale to może pójdzie na minimalnych (pora na zmianę kompa ). A jak u Was pójdzie czy nie pójdzie ? :)

Minimalne wymagania sprzętowe:
  • System operacyjny: Windows 7 (64-bit), Windows 8.1 (64-bit)
  • Procesor: Intel Core i5 2500K 3,3 GHz lub AMD Phenom II X4 940
  • Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 660 lub AMD Radeon HD 7870
  • Pamięć: 6 GB RAM
  • Dysk twardy: 40 GB
  • DirectX 11

Zalecane wymaganie sprzętowe:
  • System operacyjny: Windows 7 (64-bit), Windows 8.1 (64-bit)
  • Procesor: Intel Core i7 3770 3,4 GHz lub AMD FX-8350 4 GHz
  • Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 770 lub AMD Radeon R9 290
  • Pamięć: 8 GB RAM
  • Dysk twardy: 40 GB
  • DirectX 11

Odpowiedz z cytatem
  #14  
Stare 07-01-2015, 21:17
lidii lidii jest offline
Mówiący szeptem
 
Dołączył: Jul 2013
Gilde: Wojownik
Posty: 104
lidii niedługo okryje się sławą
Domyślnie

Ja muszę sobie drugą kość RAM 4GB dokupić i śmigamy na największych :)
__________________
Świat: 4
Nick: lidii
Imię: Miłosz
400+ 17.01.14r 700+ 22.01.14r
500+ 20.01.14r
600+ 21.01.14r
Odpowiedz z cytatem
  #15  
Stare 15-01-2015, 13:19
Kuszu
Gość
 
Posty: n/a
Domyślnie

Mnie Wiedźmin też specjalnie nie rajcuje, ale jeżeli teraz nowe gry robią w takim standardzie to też powili muszę myśleć o zmianie sprzętu stacjonarnego albo przynajmniej jego komponentów( kupowałem nówkę w 2010r.)

  • System operacyjny: Windows 7 Ultimate (64-bit),
  • Procesor: AMD FX(tm) 4100 Quard-Core 3,60 GHz
  • Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti
  • Pamięć: 8 GB RAM
  • Dysk twardy: 1TB
  • DirectX 11
Ruszyłoby mi to? Czy karta graficzna i procek (bardzo mocne jak na tamten okres) są do zmiany?
Odpowiedz z cytatem
  #16  
Stare 15-01-2015, 13:59
Awatar Daves DM
Daves DM Daves DM jest offline
Tajemnica wiedzy
Zasłużony dla forum
 
Dołączył: Sep 2013
Gilde: s1 - Flexy 310+, s24 - Daves9911 300+ itd.
Posty: 602
Daves DM jest znany/a wszystkimDaves DM jest znany/a wszystkimDaves DM jest znany/a wszystkimDaves DM jest znany/a wszystkimDaves DM jest znany/a wszystkimDaves DM jest znany/a wszystkim
Domyślnie

Procek jest dobry. Według mnie, wystarczyło by zmienić kartę graficzną na coś pokroju GTX 660 TI lub R9 280X.
A bez zmian to i tak powinno ruszyć.
Odpowiedz z cytatem
  #17  
Stare 15-01-2015, 15:39
lidii lidii jest offline
Mówiący szeptem
 
Dołączył: Jul 2013
Gilde: Wojownik
Posty: 104
lidii niedługo okryje się sławą
Domyślnie

Tak jak wyżej,jedynie karta graficzna do wymiany :)
__________________
Świat: 4
Nick: lidii
Imię: Miłosz
400+ 17.01.14r 700+ 22.01.14r
500+ 20.01.14r
600+ 21.01.14r
Odpowiedz z cytatem
  #18  
Stare 20-01-2015, 19:55
przemo12 przemo12 jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Jan 2015
Posty: 2
przemo12 jest na właściwej drodze
Domyślnie

chce się dowiedzieć czy na moim sprzęcie pójdzie mi właśnie wiedźmin czy też assassin's black flag


6 GB RAM

procesor Intel(R) Pentium(R) CPU G3258 @ 3.20GHz 3,20GHz

Karta Graficzna AMD Radeon R7 200 Series

nie bardzo to ogarniam więc proszę o odpowiedz

a co do zwiastuna to bardzo dobry i jak mi pójdzie to zagram
Odpowiedz z cytatem
  #19  
Stare 20-01-2015, 20:28
Awatar Daves DM
Daves DM Daves DM jest offline
Tajemnica wiedzy
Zasłużony dla forum
 
Dołączył: Sep 2013
Gilde: s1 - Flexy 310+, s24 - Daves9911 300+ itd.
Posty: 602
Daves DM jest znany/a wszystkimDaves DM jest znany/a wszystkimDaves DM jest znany/a wszystkimDaves DM jest znany/a wszystkimDaves DM jest znany/a wszystkimDaves DM jest znany/a wszystkim
Domyślnie

Procesor i karta graficzna odpadają (za słabe). Ciężko będzie aby Ci te gry poszły nawet na minimalnych.
Odpowiedz z cytatem
  #20  
Stare 20-01-2015, 20:42
przemo12 przemo12 jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Jan 2015
Posty: 2
przemo12 jest na właściwej drodze
Domyślnie

dzięki za odpowiedz i jeszcze jedno pytanie czy odpali mi chociaż assassin's creed 1 i 2 oraz wiedźmin 2
Odpowiedz z cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Uprawnienia umieszczania postów
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Aktywny(e)
EmotikonyAktywny(e)
[IMG] kod jest Aktywny(e)
Kod HTML jest wyłączony

Przeskocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Š by 'Playa Games GmbH'