Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  

Wróć   Shakes & Fidget - The Game - Supportforum > Shakes&Fidget - Gra > Pomoc

Pomoc Masz problem z grą i nie znalazłeś nigdzie odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je tutaj.

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
  #21  
Stare 12-04-2014, 15:31
Awatar MREryk
MREryk MREryk jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Sep 2012
Gilde: zwiad- 218
Posty: 44
MREryk jest naprawdę dobry/aMREryk jest naprawdę dobry/aMREryk jest naprawdę dobry/aMREryk jest naprawdę dobry/a
Question

Tez mam ten problem prosze o odpowiedz jak uzupelnic
Odpowiedz z cytatem
  #22  
Stare 20-04-2015, 14:58
Mistykon13 Mistykon13 jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Apr 2015
Gilde: s31
Posty: 31
Mistykon13 jest na właściwej drodze
Domyślnie

Też mam pytanie odnośnie klasera.

Powiedzmy ostatnie 40 energii robię na starej wersji, w międzyczasie atakuję po kolei zgodnie z wykazem Sali Chwały.
Zalicza item/itemy.

Dzień później (po północy) przechodzę na nową wersję.

Czy przedmioty zdobyte do klasera automatycznie przejdą ze starej na nową wersję?

Pytam, bo na odwrót już tak nie działa, czyli ity zdobyte na nowej nie zalicza w starej (mówię tylko o itach niskolevelowych, które występują w nowym i starym klaserze)
Odpowiedz z cytatem
  #23  
Stare 20-04-2015, 15:11
Awatar razor
razor razor jest offline
Wachlarz umiejętności
Zasłużony dla forum
 
Dołączył: Jun 2012
Gilde: brak
Posty: 2,003
razor jest wspaniałym przykłademrazor jest wspaniałym przykłademrazor jest wspaniałym przykłademrazor jest wspaniałym przykłademrazor jest wspaniałym przykładem
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez Mistykon13 Zobacz posta
Czy przedmioty zdobyte do klasera automatycznie przejdą ze starej na nową wersję?
Hej. :)

Wszystkie przedmioty zdobyte na starej wersji będziesz miał też zaliczone w klaserze po przełączeniu się do nowej wersji. Sam uzupełniałem klaser korzystając ze starej wersji i nie miałem z tym żadnych problemów. Jedyną niedogodnością związaną z klaserem podczas gry na starej wersji jest to, że jeśli pokonasz przeciwnika w wieży bądź portalu to nie zaliczy Ci go do klasera. W tym przypadku korzystanie z nowej wersji jest niezbędne.
Odpowiedz z cytatem
  #24  
Stare 20-04-2015, 16:50
Mistykon13 Mistykon13 jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Apr 2015
Gilde: s31
Posty: 31
Mistykon13 jest na właściwej drodze
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez razor Zobacz posta
Hej. :)

Wszystkie przedmioty zdobyte na starej wersji będziesz miał też zaliczone w klaserze po przełączeniu się do nowej wersji. Sam uzupełniałem klaser korzystając ze starej wersji i nie miałem z tym żadnych problemów. Jedyną niedogodnością związaną z klaserem podczas gry na starej wersji jest to, że jeśli pokonasz przeciwnika w wieży bądź portalu to nie zaliczy Ci go do klasera. W tym przypadku korzystanie z nowej wersji jest niezbędne.
Bóg zapłać dobry człowieku niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi... (ktoś musi płacić alimenty)
Odpowiedz z cytatem
  #25  
Stare 29-04-2015, 12:42
Awatar urkrass
urkrass urkrass jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Oct 2010
Gilde: Urkrass(s6), Merdarion(s7)
Posty: 53
urkrass jest wspaniałym przykłademurkrass jest wspaniałym przykłademurkrass jest wspaniałym przykłademurkrass jest wspaniałym przykłademurkrass jest wspaniałym przykładem
Domyślnie

Pokonałem na aplikacji mobilnej przeciwnika z wieży i mi nie zaliczyło do klasera, co teraz mam zrobić?
Odpowiedz z cytatem
  #26  
Stare 01-05-2015, 18:31
TrampekNa100 TrampekNa100 jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Apr 2015
Gilde: xTRAMPEKx server 32 MAG
Posty: 1
TrampekNa100 jest na właściwej drodze
Domyślnie

TAK
Odpowiedz z cytatem
  #27  
Stare 13-06-2015, 14:24
xDropcio
Gość
 
Posty: n/a
Domyślnie

Te osoby mogły nie brać udziału w walce lub w ogóle nie być w gildii, która miała te lochy.

Np. Mogli przejsc z gildii, która miała zaliczone 3 poziomy do gildii, która ma ich 21.





Mam nadzieję, że pomogłem,
xDROPCIOx
Odpowiedz z cytatem
  #28  
Stare 30-10-2017, 15:17
Awatar Krzyniu
Krzyniu Krzyniu jest offline
Wychodzący z cienia
 
Dołączył: Mar 2014
Gilde: Krzyniu
Posty: 158
Krzyniu jest na właściwej drodze
Domyślnie A tu co się wydarzyło?

__________________
Mogłem mieć dziewczynę, ale wybrałem memy.
Odpowiedz z cytatem
  #29  
Stare 30-10-2017, 15:29
Melaven601
Gość
 
Posty: n/a
Domyślnie

Było.
http://forum.sfgame.pl/showthread.php?t=62432
Odpowiedz z cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Uprawnienia umieszczania postów
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Aktywny(e)
EmotikonyAktywny(e)
[IMG] kod jest Aktywny(e)
Kod HTML jest wyłączony

Przeskocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Š by 'Playa Games GmbH'