Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  

Wróć   Shakes & Fidget - The Game - Supportforum > Shakes&Fidget - Gra > Dyskusje

Dyskusje Porozmawiaj z nami o grze, aktualizacjach i nowościach wprowadzanych w nasz świat.

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
  #1101  
Stare 13-01-2018, 13:31
westernSS6 westernSS6 jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Dec 2017
Posty: 8
westernSS6 jest na właściwej drodze
Domyślnie władca

https://zapodaj.net/images/894354eff65d2.jpg

Hmm... Mam tu oto takiego gracza i chciałem sie dowiedziec,na jakim pzm sobie poradze w podziemiu z tym graczem? jakiego musze mieć władce,żeby go pokonać? ktoś już bije podobne statystyki w podziemu?
Jakiego macie władce i jaki lvl bijecie ?
Czy lepiej jest rozbudowywać budynki czy isć w strone władcy ?
Odpowiedz z cytatem
  #1102  
Stare 13-01-2018, 14:07
shadow91 shadow91 jest offline
Wychodzący z cienia
 
Dołączył: Jan 2011
Posty: 154
shadow91 jest na właściwej drodze
Domyślnie

Ja dziś doszedłem do czegoś takiego

Odpowiedz z cytatem
  #1103  
Stare 13-01-2018, 17:16
ElRyk ElRyk jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Apr 2016
Posty: 41
ElRyk niedługo okryje się sławą
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez LuTze Zobacz posta
Z tego obrazka wynika, że ktoś zdobył osiągnięcie za ubicie kogoś z top100 a nie ma z top1000? Czy gość z top100 nie jest równocześnie w top1000?

A może chodzi o to, że trzeba zaatakować gracza DOKŁADNIE z pozycji 1000 i 100?
Warunek sprawdzajacy osiagniecie przypuszczalnie wyglada tak: jesli top 1 zalicz top 1, jesli nie to sprawdz top 100, jesli top 100 zalicz top 100, JEZELI NIE to sprawdz top 1000...
Inaczej mowiac blad logiczny w programie: zaliczenie osiagniecia top 100 powoduje, ze na tym samym graczu juz nie jest sprawdzane kolejne - top 1000. Bylo o tym juz kilkadziesiat postow wczesniej tylko nie pamietam, czy poowne zaatakowanie tego samego gracza rozwiazywalo problem, czy jednak trzeba bylo skasowac kogos z przedzialu 100-1000.
Odpowiedz z cytatem
  #1104  
Stare 14-01-2018, 00:15
Awatar Tyran89
Tyran89 Tyran89 jest online
Błądzący
 
Dołączył: May 2017
Posty: 17
Tyran89 jest na właściwej drodze
Domyślnie

wehikuł jest za blisko monety, małe omsknięcie i całe zbieranie fiu fiu
Odpowiedz z cytatem
  #1105  
Stare 14-01-2018, 15:48
Awatar Vesa san heso ti enos
Vesa san heso ti enos Vesa san heso ti enos jest offline
Szukający drogi
 
Dołączył: Jun 2013
Miejscowość: Bydgoszcz
Posty: 74
Vesa san heso ti enos jest na właściwej drodze
Domyślnie

Świeci mi się strzałeczka do rozbudowy nad wrotami podziemi kiedy chce rozbudować pokazuje mi się komunikat, że mam za niski poziom twierdzy - jeśli chodzi o faktyczną twierdzę na tej jasnej stronie to mam 15 poziom, a na tej ciemnej nie widzę żadnej twierdzy :P

Poza tym czemu w takim razie świeci mi się ta zielona strzałeczka do rozbudowy :P
http://i63.tinypic.com/2przh3q.png
http://i67.tinypic.com/289akwx.png
Odpowiedz z cytatem
  #1106  
Stare 14-01-2018, 16:12
shadow91 shadow91 jest offline
Wychodzący z cienia
 
Dołączył: Jan 2011
Posty: 154
shadow91 jest na właściwej drodze
Domyślnie

chodzi o serce ciemnosci ten budynek na srodku
Odpowiedz z cytatem
  #1107  
Stare 14-01-2018, 23:16
Awatar Tethroil
Tethroil Tethroil jest offline
Wychodzący z cienia
 
Dołączył: May 2013
Posty: 154
Tethroil niedługo okryje się sławą
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez Tyran89 Zobacz posta
wehikuł jest za blisko monety, małe omsknięcie i całe zbieranie fiu fiu
Musiałem się bardzo, bardzo pilnować by nie zrobić takiej wpadki :P Fajnie by było jakby wehikuł sie pytał czy chce się odebrać z niego awke.
__________________
I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.
Odpowiedz z cytatem
  #1108  
Stare 15-01-2018, 11:47
Quoralis Quoralis jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Sep 2017
Posty: 22
Quoralis niedługo okryje się sławą
Domyślnie

no wehikuł w sumie powinien pytac Cie czy na pewno chcesz odebrać awke, bo np. jak się gra na androidzie i chce się kliknąć żeby przejść do twierdzy a kliknie się przez przypadek na wehikul to znowu od zera trzeba zbierac awke. Już raz tak miałem
Odpowiedz z cytatem
  #1109  
Stare 15-01-2018, 13:13
KAMA0289 KAMA0289 jest offline
Definicja dyskusji
 
Dołączył: Dec 2012
Miejscowość: Jarocin
Posty: 364
KAMA0289 niedługo okryje się sławą
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez Vesa san heso ti enos Zobacz posta
Świeci mi się strzałeczka do rozbudowy nad wrotami podziemi kiedy chce rozbudować pokazuje mi się komunikat, że mam za niski poziom twierdzy - jeśli chodzi o faktyczną twierdzę na tej jasnej stronie to mam 15 poziom, a na tej ciemnej nie widzę żadnej twierdzy :P

Poza tym czemu w takim razie świeci mi się ta zielona strzałeczka do rozbudowy :P
http://i63.tinypic.com/2przh3q.png
http://i67.tinypic.com/289akwx.png

To samo mam faktycznie dziwne że się swieci że można rozbudowac a tej opcji nie ma wydaje mi się ze to zmienili nie dawno .
Odpowiedz z cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Uprawnienia umieszczania postów
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Aktywny(e)
EmotikonyAktywny(e)
[IMG] kod jest Aktywny(e)
Kod HTML jest wyłączony

Przeskocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Š by 'Playa Games GmbH'