Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  
  #31  
Stare 07-11-2018, 16:17
Awatar Sendilkelm
Sendilkelm Sendilkelm jest offline
Pomocna dłoń
 
Dołączył: Dec 2012
Posty: 202
Sendilkelm jest na właściwej drodze
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez joks Zobacz posta
mozliwe ze tak jest. ale skoro zwój mam również na postaci w wersji flash to chyba w obydwu wersjach powinny czasy misji byc pokazywane identyczne a tak nie jest i jest rozbieznosc w kazdym zadaniu. w sumie pozniej sprawdze jeszcze wynagrodznie zlota czy pokazuje tak samo jak na wersji flash
Na wersji flash pokazuje bez zwoju, ale jak klikniesz misje to zaczyna jak ze zwojem o tej 30 sek mniej, wiec w nowej wersji jest bardziej poprawnie niz we flashowej.
Odpowiedz z cytatem
  #32  
Stare 09-11-2018, 17:01
Hellios Hellios jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Nov 2018
Posty: 4
Hellios jest na właściwej drodze
Domyślnie

shakes w ogóle się nie włącza wczytuje stronę i na tym koniec dodam że mam windows xp i firefoxa to chyba koniec dla mnie shakesa a gram juz długo
Odpowiedz z cytatem
  #33  
Stare 11-11-2018, 11:22
Awatar Kuszu
Kuszu Kuszu jest offline
Otwarty umysł
Zasłużony dla forum
 
Dołączył: Dec 2015
Miejscowość: Przybywam z plateny Kuszex
Posty: 729
Kuszu ma wiele powodów do dumyKuszu ma wiele powodów do dumyKuszu ma wiele powodów do dumyKuszu ma wiele powodów do dumyKuszu ma wiele powodów do dumyKuszu ma wiele powodów do dumyKuszu ma wiele powodów do dumy
Domyślnie

Odchyły w klaserze
Ad.1
http://forum.sfgame.pl/showpost.php?...&postcount=540

Ad.2
Po założeniu to raczej powinno dodać?


Ad.3
W niektórych miejscach są sugerujące brak odkrycia ???

ale nie wszędzie

Ad.4
Może warto się zastanowić nad dodaniem potworów z 15 lochu do tej w---.niałej książki ?!
__________________
Odpowiedz z cytatem
  #34  
Stare 11-11-2018, 21:24
Awatar Br4nd
Br4nd Br4nd jest offline
Pomocna dłoń
 
Dołączył: Apr 2016
Miejscowość: Zachodniopomorskie
Posty: 233
Br4nd niedługo okryje się sławą
Domyślnie

Co do klasera to trzeba samemu uzupełniać. Brakuje itemów z tornada po prostu w klaserze. Polecam już szukać i uzupełniać aby później nie zabrało %
Z tego co widać cyfry dobrze są już pokazywane na becie ale nie wszystkie itemy są dodane do klasera. Pokręcony ten klaser znowu....a było już dobrze.
__________________
Świat 9
Gildia Spectacular
Nick Br4ndziu
Level 437

Ostatnio edytowane przez Br4nd ; 11-11-2018 o 22:52
Odpowiedz z cytatem
  #35  
Stare 12-11-2018, 01:04
Awatar Kuszu
Kuszu Kuszu jest offline
Otwarty umysł
Zasłużony dla forum
 
Dołączył: Dec 2015
Miejscowość: Przybywam z plateny Kuszex
Posty: 729
Kuszu ma wiele powodów do dumyKuszu ma wiele powodów do dumyKuszu ma wiele powodów do dumyKuszu ma wiele powodów do dumyKuszu ma wiele powodów do dumyKuszu ma wiele powodów do dumyKuszu ma wiele powodów do dumy
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez Br4nd Zobacz posta
Co do klasera to trzeba samemu uzupełniać. Brakuje itemów z tornada po prostu w klaserze. Polecam już szukać i uzupełniać aby później nie zabrało %
Z tego co widać cyfry dobrze są już pokazywane na becie ale nie wszystkie itemy są dodane do klasera. Pokręcony ten klaser znowu....a było już dobrze.
Nie da się zbierać już teraz bo ich nie dodaje. Dlatego dałem screen z założonymi butami, które powinny dopisać się do klasera. Biłem też wojów/magów z takimi itemami (co mają pozakładane epiki z 2-3 bloku tornad) - to samo .
__________________
Odpowiedz z cytatem
  #36  
Stare 02-12-2018, 23:06
Tridez Tridez jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Dec 2018
Posty: 1
Tridez jest na właściwej drodze
Exclamation Podziemia

Właśnie odblokowałem podziemia, po zbudowaniu wrót taka niespodzianka
Po odświeżeniu strony z grą, a nawet zmianie przeglądarki problem występuje nadal.
Nazwa:  podz.jpg
Wyświetleń: 103
Rozmiar:  58.2 KB


Do tego przy atakowaniu czyjejś twierdzy pokazuje się błędny obraz fortyfikacji (fortyfikacja ze screena ma 29 poziom, a wygląda zbyt "mocarnie" )
Nazwa:  twier.jpg
Wyświetleń: 101
Rozmiar:  60.7 KB

Ostatnio edytowane przez Tridez ; 02-12-2018 o 23:12
Odpowiedz z cytatem
  #37  
Stare 07-12-2018, 19:24
diakon88 diakon88 jest offline
Mówiący szeptem
 
Dołączył: Aug 2010
Posty: 123
diakon88 jest na właściwej drodze
Domyślnie

Chyba błąd po wbiciu 16 lvl max złota spada
Attached Images
Typ pliku: jpg błąd kopalni.jpg (72.6 KB, 15 views)
Odpowiedz z cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Uprawnienia umieszczania postów
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Aktywny(e)
EmotikonyAktywny(e)
[IMG] kod jest Aktywny(e)
Kod HTML jest wyłączony

Przeskocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Š by 'Playa Games GmbH'