![]() |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Archiwum gry Tutaj znajdziesz tematy dotyczące gry, które są stare, ale mogą się przydać. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]()
Witam mam pytanko który naszyjnik byłby lepszy
Szczęście 455 z slotem [dzięki niemu zyskuje z 32,65% cryta na 48,21%] 148 inteligencji+135 z kryształu Dodam, że z szczęściem bez slotu mam średni dmg 100,227 z kryształem miałbym pewnie koło 105k Z naszyjnikiem na inte mam 114,642 Dziękuje za pomoc z góry. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja brałbym inte na naszyjniku i klejnot
|
|
||||
|
||||
![]()
Naszyjnik z inteligencja, nigdy nie zakładamy itemów do samego szczęścia.
|
|
||||
|
||||
![]()
Naszyjnik na intę, przedmioty na szczęście są tylko do zapychania kibelka.
|
|||
|
|||
![]()
Inta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nigdy? Zawsze warto miec w plecaku item na szczescie. Sa po prostu lochy w ktorych zeby wygrac magiem trzeba walnac 6 krytow na 6 ciosow majac po ~22% szansy, oczywiscie biorac pod uwage ze na arenie ma sie 50%.. A z ta itemka kosztem odrobiny inty zwiekszs sie szanse na kryta do ponad ~30% (w zaleznosci od pzm wroga).
|
|
||||
|
||||
![]()
Szczęście daje jedynie szanse na krytyka - a piszesz tak, jakby to była pewna szansa. To, że masz 50% szczęścia nie daje ci krytyka w co drugim ciosie - mając 45% ciosy krytyczne wpadały bardzo rzadko. Wyższość głównej cechy nad szczęściem potwierdzi większa część graczy - po prostu lepiej mieć czyste, pewne DMG niż liczyć na ciosy krytyczne.
Ostatnio edytowane przez BloodRing ; 09-08-2016 o 00:11 |
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kuszu ; 09-08-2016 o 00:24 |
|
|||
|
|||
![]()
Ok dzięki to tak jak myślałem wywaliłem to.
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez MrDarius ; 09-08-2016 o 08:58 |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|