Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  

Wróć   Shakes & Fidget - The Game - Supportforum > Shakes&Fidget - Gra > Pomoc

Pomoc Masz problem z grą i nie znalazłeś nigdzie odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je tutaj.

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
  #1  
Stare 17-07-2017, 12:47
Adek323 Adek323 jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Mar 2017
Posty: 1
Adek323 jest na właściwej drodze
Domyślnie Lochy gildii

Witam,
Przeszedłem z gildii która miała 45 ukończonych poziomów lochów do gildii która ma już je wszystkie ukończone. Moje pytanie brzmi kiedy mi zaliczy do klasera pozostałych przeciwników i czy w ogóle zaliczy.
Odpowiedz z cytatem
  #2  
Stare 17-07-2017, 14:53
ed0ka98 ed0ka98 jest offline
Pomocna dłoń
 
Dołączył: Oct 2011
Miejscowość: Toruń
Posty: 213
ed0ka98 jest znany/a wszystkimed0ka98 jest znany/a wszystkimed0ka98 jest znany/a wszystkimed0ka98 jest znany/a wszystkimed0ka98 jest znany/a wszystkimed0ka98 jest znany/a wszystkim
Domyślnie

Niestety nie. Zeby Ci zaliczylo, bedziesz musial dojsc do jakies gildi co nie ukonczyla 50 lochu i go przejsc zeby ci zaliczylo do klasera moby.
Odpowiedz z cytatem
  #3  
Stare 17-07-2017, 17:17
Awatar Kuszu
Kuszu Kuszu jest offline
Zwycięzca
Zasłużony dla forum
 
Dołączył: Dec 2015
Miejscowość: Przybywam z plateny Kuszex
Posty: 573
Kuszu jest nieziemsko utalentowany/aKuszu jest nieziemsko utalentowany/aKuszu jest nieziemsko utalentowany/aKuszu jest nieziemsko utalentowany/aKuszu jest nieziemsko utalentowany/aKuszu jest nieziemsko utalentowany/aKuszu jest nieziemsko utalentowany/a
Domyślnie

Krótko mówiąc musisz uczestniczyć (być dołączony) w wyprawie na 50 loch gildii i musi być być on pomyślnie zabezpieczony aby zaliczyło Ci wszystkie (możesz mieć nawet wcześniej 0), ale to nie działa w ten sposób, że przejdziesz tylko z gildi A do gildi B i od razu za nic Ci się klaser podniesie. To tak nie działa.


P.S Z portalami gildii jest chyba podobnie. Jeżeli tylko dojdziesz do gildi, która ma już max to Ci tego nie uzna ( musisz brać udział, ale tutaj nie mam pewności - by musiał ktoś potwierdzić).
__________________
Odpowiedz z cytatem
  #4  
Stare 17-07-2017, 17:45
Awatar Arathel
Arathel Arathel jest online
Wychodzący z cienia
 
Dołączył: Jul 2014
Miejscowość: Lothlorien
Posty: 194
Arathel cieszy się dobrą reputacjąArathel cieszy się dobrą reputacją
Domyślnie

Jeśli gildia ma zrobione wszystkie lochy gildyjne to po dojściu do niej, gra powinna zaliczać wszystkie do klasera po 24h - u mnie na s1.de przynajmniej tak się stało. Według obserwacji, wystarczy jednak, że gildia ma np. zrobione 48 to nie zaliczy ich dopóki nie będę uczestniczył w biciu 49 lochu. Z portalami wydaje mi się, że jest tak samo.

Ostatnio edytowane przez Arathel ; 17-07-2017 o 17:51
Odpowiedz z cytatem
  #5  
Stare 17-07-2017, 18:20
Awatar sztach
sztach sztach jest offline
Sum
Pogromca labiryntu
 
Dołączył: Jan 2015
Miejscowość: Moja ambona mieści się teraz w krainie zwaną Chromeria, blisko jakiegoś czarnego piekła pryzmata.
Posty: 1,534
sztach jest znany/a wszystkimsztach jest znany/a wszystkimsztach jest znany/a wszystkimsztach jest znany/a wszystkimsztach jest znany/a wszystkimsztach jest znany/a wszystkim
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez Arathel Zobacz posta
Jeśli gildia ma zrobione wszystkie lochy gildyjne to po dojściu do niej, gra powinna zaliczać wszystkie do klasera po 24h - u mnie na s1.de przynajmniej tak się stało. Według obserwacji, wystarczy jednak, że gildia ma np. zrobione 48 to nie zaliczy ich dopóki nie będę uczestniczył w biciu 49 lochu. Z portalami wydaje mi się, że jest tak samo.
Aktywując klaser w gildii, która ma x lochów, te x lochów ci zaliczy.

Cytat:
Zamieszczone przez Kuszu Zobacz posta
Krótko mówiąc musisz uczestniczyć (być dołączony) w wyprawie na 50 loch gildii i musi być być on pomyślnie zabezpieczony aby zaliczyło Ci wszystkie (możesz mieć nawet wcześniej 0), ale to nie działa w ten sposób, że przejdziesz tylko z gildi A do gildi B i od razu za nic Ci się klaser podniesie. To tak nie działa.


P.S Z portalami gildii jest chyba podobnie. Jeżeli tylko dojdziesz do gildi, która ma już max to Ci tego nie uzna ( musisz brać udział, ale tutaj nie mam pewności - by musiał ktoś potwierdzić).
Z portalami jest tak samo, jak z lochami gildii (nawet możesz mieć 50 lvl i nie grać, a jak padnie portal, do którego się nie dołączałeś, to też ci zaliczy).
__________________
Ceterum censeo European Unio delendam esse.
Aha, ma już na forum rangę Sum, za nabicie 10k postów.
"Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę."
Antoni de Rivarol
Jak tam zamachy?
Odpowiedz z cytatem
  #6  
Stare 17-07-2017, 20:12
waldi76 waldi76 jest offline
Błądzący
 
Dołączył: May 2014
Posty: 24
waldi76 jest na właściwej drodze
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez sztach Zobacz posta
Aktywując klaser w gildii, która ma x lochów, te x lochów ci zaliczy.



Z portalami jest tak samo, jak z lochami gildii (nawet możesz mieć 50 lvl i nie grać, a jak padnie portal, do którego się nie dołączałeś, to też ci zaliczy).
czytaj i myśl.skoro coś jest skończone to jak ma dołaczyć.
Odpowiedz z cytatem
  #7  
Stare 17-07-2017, 20:39
Awatar sztach
sztach sztach jest offline
Sum
Pogromca labiryntu
 
Dołączył: Jan 2015
Miejscowość: Moja ambona mieści się teraz w krainie zwaną Chromeria, blisko jakiegoś czarnego piekła pryzmata.
Posty: 1,534
sztach jest znany/a wszystkimsztach jest znany/a wszystkimsztach jest znany/a wszystkimsztach jest znany/a wszystkimsztach jest znany/a wszystkimsztach jest znany/a wszystkim
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez waldi76 Zobacz posta
czytaj i myśl.skoro coś jest skończone to jak ma dołaczyć.
Iść do innej gildii i zrobić razem z nią 50. loch
__________________
Ceterum censeo European Unio delendam esse.
Aha, ma już na forum rangę Sum, za nabicie 10k postów.
"Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę."
Antoni de Rivarol
Jak tam zamachy?
Odpowiedz z cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Uprawnienia umieszczania postów
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Aktywny(e)
EmotikonyAktywny(e)
[IMG] kod jest Aktywny(e)
Kod HTML jest wyłączony

Przeskocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Š by 'Playa Games GmbH'