Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  

Wróć   Shakes & Fidget - The Game - Supportforum > Shakes&Fidget - Gra > Dyskusje

Dyskusje Porozmawiaj z nami o grze, aktualizacjach i nowościach wprowadzanych w nasz świat.

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
  #21  
Stare 25-09-2015, 11:34
LuTze LuTze jest offline
Definicja dyskusji
 
Dołączył: Dec 2011
Posty: 494
LuTze cieszy się dobrą reputacjąLuTze cieszy się dobrą reputacją
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez Buckethead Zobacz posta
Dodatkowy slot w bp u mnie nie działa, dziś majac 5 miejsc zajętych a 1 wolne kupiłem potke która po prostu się nie pojawila, nie było napisu ze nie mam miejsca w bp czy tez cokolwiek, poza tym jak biore misje z przedmiotem a mam 1 miejsce "dodatkowe" wolne to mi pojawia się napis ze nie mam wolnych miejsc, gram z komórki.
Zapewne działa, tylko nie widzisz tego dodatkowego slotu na telefonie. On jest umieszczany wyżej i jak jesteś na sklepie to w oknie poniżej slotów plecaka masz linę - gdy ją pociągniesz to odsłania się dodatkowa linia slotów. Sprawdź na kompie.
Odpowiedz z cytatem
  #22  
Stare 25-09-2015, 11:35
Awatar Ignis
Ignis Ignis jest offline
Administratorka Gry
 
Dołączył: Mar 2011
Miejscowość: wielkopolskie
Posty: 824
Ignis cieszy się dobrą reputacją
Domyślnie

Wolne było to dodatkowe, tak? Zostanie to zgłoszone bo fakt faktem coś jest z tym nie tak. Gra jakby "nie widziała" dodatkowych miejsc, ale jeżeli przełożysz przedmiot do dodatkowego miejsca już Tobie komunikat o braku miejsca się nie pojawi.

Podsumowują - miejcie w "starym" plecaku zawsze wolne miejsce, a przedmioty przesuwajcie na nowe miejsca.
__________________
"Bez względu na to, co robisz ludzie i tak będą Cię oceniać,
dlatego WYLUZUJ
rób swoje i tak wszystkich nie zadowolisz."
Odpowiedz z cytatem
  #23  
Stare 25-09-2015, 12:32
komikus komikus jest offline
Pomocna dłoń
 
Dołączył: Nov 2013
Posty: 231
komikus niedługo okryje się sławą
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez Ignis Zobacz posta
Podsumowują - miejcie w "starym" plecaku zawsze wolne miejsce, a przedmioty przesuwajcie na nowe miejsca.
Też tak chciałem zrobić, ale problem jest taki, że na telefonie nie da się przesuwać przedmiotów między slotami plecaka

Cytat:
Zamieszczone przez KAMA0289 Zobacz posta
z tego co juz sam zauwazylem twierdza na komorki nie działa ,wiec i może dlatego tak ci pokazuje
Twierdza działa na telefonie idealnie, jeśli poprawią tylko to, żeby gra widziała wszystkie sloty w plecaku to będzie idealnie.

Cytat:
Zamieszczone przez Buckethead Zobacz posta
Dodatkowy slot w bp u mnie nie działa, dziś majac 5 miejsc zajętych a 1 wolne kupiłem potke która po prostu się nie pojawila, nie było napisu ze nie mam miejsca w bp czy tez cokolwiek, poza tym jak biore misje z przedmiotem a mam 1 miejsce "dodatkowe" wolne to mi pojawia się napis ze nie mam wolnych miejsc, gram z komórki.
Cytat:
Zamieszczone przez KAMA0289 Zobacz posta
z tego co juz sam zauwazylem twierdza na komorki nie działa ,wiec i może dlatego tak ci pokazuje
Twierdza działa na telefonie idealnie, jeśli poprawią tylko to, żeby gra widziała wszystkie sloty w plecaku to będzie świetnie

Odpowiedz moderatora :
Posty polaczone. Prosze na przyszlosc uwazac, co sie robi. Pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez LeoTar ; 25-09-2015 o 16:04
Odpowiedz z cytatem
  #24  
Stare 25-09-2015, 12:36
KAMA0289 KAMA0289 jest offline
Definicja dyskusji
 
Dołączył: Dec 2012
Miejscowość: Jarocin
Posty: 408
KAMA0289 niedługo okryje się sławą
Domyślnie

jak dziala ci twierdza na telefonie idealnie? jak mi wykskauje caly czas jakis bła co wejdę w jakoś opcje z twierdzy?
Odpowiedz z cytatem
  #25  
Stare 25-09-2015, 12:57
komikus komikus jest offline
Pomocna dłoń
 
Dołączył: Nov 2013
Posty: 231
komikus niedługo okryje się sławą
Domyślnie

No działa idealnie - ja w zasadzie od wczoraj rozbudowuje wszystko tylko na telefonie. Dopiero niedawno wszedłem na kompa.
Odpowiedz z cytatem
  #26  
Stare 25-09-2015, 13:05
amularix amularix jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Apr 2015
Posty: 20
amularix jest na właściwej drodze
Domyślnie

Na androidzie twierdza działa, serwer 27pl, 32pl, sprawdzane minutę temu.

Jest problem w przeglądarce, po dodaniu slotów w ekwipunku, u wiedźmy nie można kupić czaru, przedmioty "nachodzą" na ikonki.


Ostatnio edytowane przez amularix ; 25-09-2015 o 13:10
Odpowiedz z cytatem
  #27  
Stare 25-09-2015, 13:26
komikus komikus jest offline
Pomocna dłoń
 
Dołączył: Nov 2013
Posty: 231
komikus niedługo okryje się sławą
Domyślnie

użyj sznurka
Odpowiedz z cytatem
  #28  
Stare 25-09-2015, 13:36
amularix amularix jest offline
Błądzący
 
Dołączył: Apr 2015
Posty: 20
amularix jest na właściwej drodze
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez komikus Zobacz posta
użyj sznurka
kupiłem czar przez telefon, rzeczywiście jest taki duży czerwony sznurek, tak się komponuje z resztą grafiki, że go nawet nie zauważyłem

Ostatnio edytowane przez amularix ; 25-09-2015 o 13:41
Odpowiedz z cytatem
  #29  
Stare 25-09-2015, 15:51
KAMA0289 KAMA0289 jest offline
Definicja dyskusji
 
Dołączył: Dec 2012
Miejscowość: Jarocin
Posty: 408
KAMA0289 niedługo okryje się sławą
Domyślnie

ok mi juz apka działa,musiałem zainstalować od nowa :)
Odpowiedz z cytatem
  #30  
Stare 25-09-2015, 16:19
Awatar KoldyTheZ11Pro
KoldyTheZ11Pro KoldyTheZ11Pro jest offline
Definicja dyskusji
 
Dołączył: May 2012
Miejscowość: Shakes & Fidget
Posty: 304
KoldyTheZ11Pro niedługo okryje się sławą
Domyślnie

Mi na telefonie twierdza działa dobrze i nie mam żadnych błędów itd...
Odpowiedz z cytatem
Odpowiedz

Tagi
twierdza

Narzędzia wątku
Wygląd

Uprawnienia umieszczania postów
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Aktywny(e)
EmotikonyAktywny(e)
[IMG] kod jest Aktywny(e)
Kod HTML jest wyłączony

Przeskocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Š by 'Playa Games GmbH'