![]() |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Kosz Wszystkie tematy i posty łamiące regulamin przenoszone są tutaj. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]()
Uszanowanko
![]() Przejrzałem forum na różne sposoby z każdej strony ale nigdzie nie mogę nic znaleźć na ten temat, mianowicie - kiedy mogę się spodziewać nowego międzynarodowego serwera? Przespaliśmy z znajomymi start ostatniego a chcielibyśmy na równi wystartować z innymi, stąd to pytanie. Z góry dziękuję ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nic o tym nie wiadomo, może na święta coś zrobią :)
ja bardziej licze na polski server dołączam się do pytania jeżeli coś wiadomo o polskim? |
|
||||
|
||||
![]()
Gdybyś przeczytał regulamin to byś wiedział. Pytanie o nowe serwery zabronione, jak będzie startował to będzie wcześniej odpowiednia informacja, tyle w temacie.
EDIT: Dixon- wiadomo tyle że raczej późno jeśli w ogóle. To nie ten zysk co z międzynarodowych. Tym bardziej że s34 niby był tak wyczekiwany a skończyło się klapą. Ostatnio edytowane przez Repeq ; 14-11-2017 o 18:20 |
|
|||
|
|||
![]()
Przeczytałem regulamin i miałem świadomość że to zakazane, jednak skoro brak jest jakichkolwiek informacji gdziekolwiek uznałem że nie umrę od zapytania, nie bulwersuj się tak.
|
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
Wracając do pytania to faktycznie na ten moment nikt nic nie wie o żadnym nowym serwerze. Prawdopodobnym jest jednak, że kolega Repeq może mieć rację z tym świątecznym wystartowaniem nowego międzynarodowego serwera. Wówczas najprawdopodobniej będzie to piątek ok godziny 16:00 (tak jak zazwyczaj). Aha i co istotnie to prędzej możesz się czegoś dowiedzieć o takich sprawach na fanpage'u gry (ale nie polskim tylko tym oficjalnym). Natomiast w kwestii nowych serwerów innych niż w to z tego co się orientuje to ostatnie były dodawane za konkursy z nagrodami (wystartowały w 3 krajach w tym s34.pl). Przypuszczam, że nowe zwykłe serwery mogą być ewentualnie otwierane na podobnej zasadzie czyli najpierw coś osiągnijcie, a później zobaczymy.
|
|